Градев завежда дело за клевета срещу ЦСКА

Той напомни, че вече се чака присъда на районния съд в София по първото дело, което заведе срещу изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров

Градев завежда дело за клевета срещу ЦСКА

„Ще заведа второ дело за клевета, този път срещу клуба в момента, в който се появи този сигнал официално", заяви Георги Градев. „За мен това е нескопосан опит да се влияе на съдебните органи и тези на БФС по делата, които се водят вече повече от година", допълни той, цитиран от вестник "24 часа".

 

Градев напомни, че вече се чака присъда на районния съд в София по първото дело, което заведе срещу изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров. Следващото заседание по делото около парите за Александър Тонев е насрочено за 28 февруари.

 

„Всичко е заради това. По арбитражното дело срещу Генади Вучков ЦСКА загуби на първа инстанция. Последва жалба, като нито е оспорена сумата, която трябва да се получи, нито трансферът на играчите", допълни той.

 

Вучков има да получава 320 000 евро по идването на Илиас Кириакидис, Михаил Венков, Тасио и Сержиньо от „Локо" (Пд). Отделно Кириакидис съди за още 150 000 евро клуба.

 

Бившият юрист на клуба Радостин Василев не бе открит за коментар. Телефонът на ексизпъл-нителния директор Венцислав Живков също даваше свободно

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки