Сензациите в пресата: Левски чака 160 бона от продажба на Домовчийски

И още: "Стивън Сънди преговоря с германци", "Берое се ослушва за Пламен Крумов"

Сензациите в пресата: Левски чака 160 бона от продажба на Домовчийски

Сензациите в спортните издания от днес, 28 януари 2015 година:

 

"Тема спорт": Левски чака 160 бона от продажба на Домовчийски

 

Ръководството на Левски ще получи 160 хиляди лева, ако трансферът на Валери Домовчийски в македонския Вардар се осъществи, пише вестник „Тема Спорт“.

 

Както е известно, тимът от Скопие в момента води преговори за тарана, който се завърна на „Герена“ в началото на сезона. 28-годишният футболист е бил наблюдаван от скаути на Вардар по време на контролата с азербайджанския Карабах, която „сините“ спечелиха с 3:0. В нея бившият играч на Херта се разписа на два пъти (веднъж от дузпа), което е убедило македонците.

 

Изданието уточнява, че първоначално от Левски са поставили цена от 100 хиляди евро (около 200 хиляди лева) на Домовчийски, но делегацията на Вардар е отбила около 20 хиляди от нея.

 

Ако се стигне до трансфер на играча, той за втори път ще бъде продаден то „сините“ в чужбина. През 2007 година те го трансферираха в Херта, а в Германия той носи и екипа на Дуисбург.

 

"Тема спорт": Берое се ослушва за Пламен Крумов

Берое продължава усилено търсенето на нов десен бек, разбра "Тема Спорт". Един от вариантите пред отбора е връщането на Пламен Крумов. 29-годишният футболист е свободен агент в момента, след като се оказа нежелан в Левски и разтрогна договора си по взаимно съгласие преди десетина дни.

 

Старши треньорът Петър Хубчев вече обмисля варианта да прибере юношата на Локомотив София, който преди година бе продаден на "сините" именно от заралии.

 Крумов бе част от състава на старозагорци през 2013 година. В този период той изигра 32 мача в "А" група, като успя да реализира едно попадение. Дефанзивният футболист бе и с голям принос за спечелването на Купата и Суперкупата на България.



 

Припомня се, че по-рано през този месец под Аязмото акостира Антон Огнянов, който също бе “пометен” от чистката на “Герена”.

 

"24 часа": Стивън Сънди преговоря с германци

Халфът на ЦСКА Стивън Сънди е в напреднали преговори с германски клуб. Той е имал среща в Турция с местен импресарио, който работи с няколко отбора от Бундеслигата.

 

Очаква се в Турция да отидат и пратеници на норвежки отбор, които също се интересуват от Сънди.

 

По принцип той има клауза за откупуване в договора си и който я плати, ще напусне ЦСКА, ако му харесват условията.

 

До края на седмицата футболистите на „червените "ще получат и заплатите си за декември, обеща Александър Тодоров вчера. Тогава и той ще пътува до Анталия, за да се срещне с отбора.

 

„Заплатите в ЦСКА се  изплащат доста по-ритмично от много други отбори в България. Заради това няма никакви драми и футболистите проявяват разбиране", допълни изпълнителният директор на „червените". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки