Футболните клубове в Рио де Жанейро се скараха за цените на билетите

Васко да Гама и Ботафого подкрепиха федерацията за по-ниските цени, които за техните мачове ще варират между 8 и 40 долара

Футболните клубове в Рио де Жанейро се скараха за цените на билетите

Най-добрите футболни клубове в Рио де Жанейро са в спор за цените на билетите за предстоящите мачове от първенството, предава АП. Фламенго и Флуминензе твърдят, че могат да загубят доста финансови средства, ако бразилската федерация се придържа към решението си за по-ниски цени на билетите за новия сезон. Флуминензе обвини федерацията в диктатура, а от Фламенго заявиха, че може да се наложи дори да не играят на стадион "Маракана", за да се намалят загубите.

Фламенго и Флуминензе са в партньорство с новите собственици на "Маракана" и имат предварително договорени цени на билети за своите мачове. Васко да Гама и Ботафого подкрепиха федерацията за по-ниските цени, които за техните мачове ще варират между 8 и 40 долара.

Първенството започва този уикенд. Федерацията се надява да увеличи посещаемостта на мачовете от шампионата, която през миналата година е средно около 3000 фенове.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки