Агентът на Домо: Той е левскар и иска да се докаже в клуба

"Домовчийски има договор за още 1,5 години и иска да го изпълни", каза Генади Вучков

Агентът на Домо: Той е левскар и иска да се докаже в клуба

"Като личен агент на Валери Домовчийски мога да кажа, че той има договор за още 1,5 г. с Левски и неговото желание е да го изпълни. В контракта е вписана клауза за откупуване, като сумата не е малка за българските стандарти. Трансфер не стои като тема пред нас. Валери е левскар и иска да се докаже в клуба", това обяви пред “24 часа” личният агент на Валери Домовчийски Генади Вучков.

Нападателят на Левски е спряган в последните дни за продажба в македонския Вардар (Скопие). Вучков обаче не е информиран за такъв вариант като негов представител от никого. При това положение евентуален трансфер би бил осъществен по инициатива на клуба.

След не особено успешните изяви през първия дял на сезона Домо започна добре зимната подготовка. Той получи специална похвала от новия старши треньор на вековния клуб Стойчо Стоев след контролата с шампиона на Азербайджан Карабах, в която Валери вкара 2 от головете за победата с 2:0.

В началото на годината Домовчийски сам поиска среща с ръководството на клуба, за да разбере какви са намеренията му към него и му бе казано, че трябва да тренира здраво и да не мисли за други неща.

Затрудненото финансово положение на Левски също по никакъв начин не влияе на желанието на Валери да остане на "Герена". Заради забавяне на заплати той и неговите колеги можеше да си тръгнат, но никой не го направи.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки