Отложиха Чирпан - Ботев

Двубоят от 22-ия кръг на Югоизточната „В” група се отлага поради липса на охрана

Отложиха Чирпан - Ботев

Двубоят от 22-ия кръг на Югоизточната „В” група Чирпан – Ботев Пловдив се отлага поради липса на охрана. В официалното становище на зоналния съвет на БФС в Пловдив се казва, че чирпанската полиция няма ресурса да се справи с опазването на реда по време на срещата.

Органите на реда в града разчитат на подкрепа от колегите си в Стара Загора. Такава обаче не могат да получат, тъй като по същото време под Аязмото играят Берое и Славия и униформените са ангажирани с този мач.

Пропадна и възможността с реда на двубоя да се ангажира частна охранителна фирма, което доведе до отлагането на мача. Очаква се в началото на следващата седмица да стане ясно кога ще се играят Чирпан и Ботев.

От ръководството на „жълто-черните” съобщиха, че продадените във фен-магазина билети продължават да важат за мача. Ако някой иска да върне закупен вече пропуск, може да го направи без проблем.

Същевременно спортно-техническият щаб на „канарчетата” започна спешно да търси съперник за контрола през уикенда. Ако такъв не бъде намерен, възпитаниците на Костадин Видолов ще направят двустранна игра.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки