Тодоров: От Ботев (Пд) излязоха със становище, за да протакат и да се стигне до съд

"Готов съм на всякакви атаки за каузата спасение на ЦСКА", каза изпълнителният директор

Тодоров: От Ботев (Пд) излязоха със становище, за да протакат и да се стигне до съд

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров каза, че хората от бившето ръководство на „червения” клуб – „Титан” – са се опитали да доведат ЦСКА до предумишлен фалит. Той добави, че е готов на всякакви атаки, но не се притеснява от това, защото „каузата спасението на ЦСКА  е по-важна от всичко”.

 

Тодоров каза още и че най-вероятно ще се стигне до съдебна процедура с Ботев (Пловдив) по случая с Абел Анисе. Както е известно, той свика пресконференция, на която обяви, че „канарчетата” дължат 250 000 евро на ЦСКА за трансфера на полузащитника в Лудогорец.

 

„Естествено, че не споделям мнението на Ботев, че не ни дължат пари. Бях на ясно, че те ще излязат с подобно становище, защото за тях е изгодно да се протакат нещата и да минем през съд. Явно най-вероятно ще бъде неизбежно и ще трябва да минем през съдебна процедура”.

 

На въпрос как ще коментира атаките от страна на Градев и Василев, Тодоров отвърна: „Като смехотворни. Няма какво да коментирам. Ще има хора, които ще се занимават с тях и нека там да коментират, където трябва. Дали е вярно това, което казва? Ще се установява, има хора, които ще установят това нещо. Аз нищо не казвам, има сигнал”.

 

„Докато има дела, които са от времето на Титан, до тогава ще има и такива връзки. За това ще трябва време, за съжаление. Има още дела, по които тепърва ще излизат решения по тях. Няма какво да им отговарям (на хората от бившето ръководство на ЦСКА). Те ще трябва да отговарят където трябва. За съжаление, те достатъчно са отговаряли със своите действия с това, че клубът е бил пред, твърдя, предумишлен фалит. Това най-вероятно ще се установи. Няма какво с думи да си говорим”, добави шефът на „армейците”.

 

„Аз съм готов на атаки. Достатъчно атаки има срещу мене. Включително заведени дела срещу мен. Не се притеснявам от това, защото каузата спасението на ЦСКА  е по-важна от всичко”.

 

„Имали сме добри отношения с Венци Живков, не го крия. Но в крайна сметка колко е виновен с това, че е подписвал тези договори. Някой друг впоследствие се е облагодетелствал. А на мен не ми харесва да влизаме в ролята на глупаци и само да плащаме надробеното от други хора. А и тук бивши юристи излизат и дават акъл как да се управлява клуб като ЦСКА, при положение, че те са го докарали до фалит”, допълни Тодоров.

Левски и ЦСКА в дерби и на трансферния пазар

Чинонсо Офор от Арда е привлякъл вниманието на двата отбора

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки