Стойчо Младенов: Принудени сме да продаваме, а аз съм най-потърпевш

Търсим заместник на Буш, но е много трудно, заяви наставникът на ЦСКА

Стойчо Младенов: Принудени сме да продаваме, а аз съм най-потърпевш
ЦСКА ще се опита да привлече нападател и ляв защитник. Наставникът Стойчо Младенов няма да форсира налагането на новото попълнение Стефан Николич за заместник на продадения в Шефийлд Уензди Серджиу Буш.

"След напускането на Буш, търсим негов заместник. Търсим и на поста ляв бек. Но на този етап е много трудно, може да стане само, ако се извадят пари и да се купи състезател. Така свободни агенти добри футболисти на този етап има много малко и просто не можем да намерим", заяви Младенов.

Младенов се надява да няма повече изходящи трансфери в ЦСКА тази пролет, но призна, че „червените” са принудени да продават добрите си футболисти заради финансовата ситуация в клуба.

„В ЦСКА всичко е възможно. Просто политиката ни е такава, ние сме принудени по тоя начин да действаме. Аз съм най-много потърпевш в тая ситуация, защото става така, че на всеки 6 месеца ние правим селекция”, заяви Стойчо Младенов пред БНТ.

На въпрос дали очаква удари под пояса наставникът отговори, че тези удари не са спирали от години насам.

„То няма шампионат в България в последните двайсет и няколко години да не се случва това, така че няма да е нещо ново за нас”, коментира кратко Младенов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки