Любо Ганев правил секс на пъпа на София

история Ганев разкри пред Светлана Василева в третата серия на онлайн предаването й „Интимно със Светлана”

Любо Ганев правил секс на пъпа на София

Волейболната легенда Любо Ганев правил секс на пъпа на София. Двуметровият гигант бил споходен от сексуален ищях една нощ преди няколко години, докато шофирал колата си, а до него седяло тогава съвсем прясното му гадже – пловдивската бизнесдама Мира.

 

Пикантната история Ганев разкри пред Светлана Василева в третата серия на онлайн предаването й „Интимно със Светлана”, която може да се види на сайта й hotarena.net. Бившият волейболен национал допусна в собствената си спалня „Мис Плейбой”, за да разкри любопитни пикантерии за интимния си живот.

 

„Беше отдавна, с Мира още се сваляхме. Награбихме се по средата на един столичен булевард, нямах време дори да отбия. Добре, че не минаха много хора. Май това е последният път, в който съм правил секс в кола. Не ми е удобен, колите са ми малки. Но пък навремето имах един джип, който ми беше екстра за секс. Като полегнех, точен ми беше”, призна Любо.

 

В предишните два епизода Любо се осмели без бой да разкрие, че е правил оргии – тройки, четворки, с двама мъже, с две жени, въобще – целия арсенал, който сме гледали в порнолентите. Падал си почитател на аналния секс, а в цялата си секспрактика нямал жена, която да не е докарал до оргасъм.

 

Оказва се обаче, че все пак има нещо в секса, което исполинът не е опитал.  „В леглото няма забранени неща. Това за мен е основният девиз. Но едно от малкото неща, които не съм пробвал, е садо-мазо. Не съм груб, аз съм импулсивен и се стремя да отгатна какво харесва на жената. Правя секс няколко пъти в седмицата, което е нормално за един мъж. Някои жени издържат повече време без секс, но аз не мога. С Мира имаме една торба със сексиграчки и с тях се разнообразяваме”, не скри и тази подробност от събитията в спалнята си Ганев.

 

Защо за гигант като Любо Ганев е невъзможно да прави секс в тоалетната на самолет - чуйте и вижте във видеото на адрес www.hotarena.net.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки