Ботев с нова система за пропускателен контрол (снимки)

С нея зрителите няма да могат да влизат повторно на стадиона, ако са напуснали територията му по време на мач

Ботев с нова система за пропускателен контрол (снимки)

Нова пропусквателна система се задейства днес на стадион "Христо Ботев" за мача от Югоизточната "В" група между Ботев и Хеброс (Харманли), стартирал в 15:00 часа, съобщиха от пловдивския клуб.

Зрителите влизаха през 6 входа, на които са изградени специални подходи и са монтирани турникети. На всеки от тях има отделни четци за карти и билети, чиято цел е да се получат по-точни данни за посещаемостта.

Притежателите на членски и абонаментни карти можеха да влизат през всички входове с новите клубни карти, които трябваше да си вземат от фен-магазина, след като представят документ за самоличност.

Ползващите свободен вход лица - до 18 и над 70 години, влизаха на стадиона само през входа зад светлинното табло, като те също трябваше да имат в себе си документ за самоличност. Останалите зрители си купуваха билети с баркод за новата система от касите.

Важно е да се знае, че с новата пропусквателна система зрителите няма да могат да влизат повторно на стадиона, ако са напуснали територията му по време на мач.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки