Мачовете на Гришо в Акапулко на живо по F+

В първия си двубой поставеният под номер 3 в схемата ще премери сили със сърбина Филип Кражинович

Мачовете на Гришо в Акапулко на живо по F+
Григор Димитров ще защитава титлата си на тенис турнира в Акапулко, който се провежда от 23-ти до 28-ми февруари. В първия си двубой поставеният под номер 3 в схемата ще премери сили със сърбина Филип Кражинович. Зрителите ще имат възможност да се насладят още невероятната игра на Кей Нишикори, Давид Ферер, Кевин Андерсън, които обаче са и преки конкуренти на Григор Димитров. Срещите от тенис турнира в Акапулко ще се излъчват пряко в ефира на F+ и F+HD.

Настоящият номер едно в световната ранклиста Новак Джокович ще вземе участие в тенис турнира в Дубай, който стартира на 23-ти февруари и ще продължи до 28-ми. Роджър Федерер ще защитава трофея си в емблематичния град на ОАЕ и през този сезон, а неговият опонент от финала през 2012-та Анди Мъри, се завръща в надпреварата след двегодишна пауза. Сили ще премерят още Томас Бердих, Ернест Гулбис, Фелисиано Лопес и други. Двубоите в Дубай ще се предават на живо в ефира на TV+, F+ и F+HD.

Докато едни от най-добрите тенисисти в световния тенис при мъжете спорят за трофея в Дубай, пет дами от топ 10 в ранглистата на WTA играят своите мачове в Доха, Катар. В турнирът участват Петра Квитова, Каролине Возняцки, Агниешка Радванска, Екатерина Макарова и Андреа Петкович. Най-интересните срещи ще се излъчват в ефира на TV+ и F+ HD от 26 до 28 февруари.

Ето и програмата на излъчване:
Четвъртък /26.02/
14:30 – 19:30 Qatar Total Open пряко по F+HD

Петък /27.02/
15:30 – 20:30 Qatar Total Open пряко по F+HD

Събота /28.02/

20:30 – 22:30 Qatar Total Open пряко по TV+

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки