Гонзо: Никой не може да ми дава нареждания в Левски, дори Батков

Не може да си свършил два пъти повече работа от други и да взимаш еднакво, заяви Гонзо относно парите от ТВ правата

Гонзо: Никой не може да ми дава нареждания в Левски, дори Батков
"Никой не може да ми дава нареждания в Левски, дори собственикът Тодор Батков". Думите са на спортния директор на "сините" Георги Иванов–Гонзо. Той говори за селекцията, за купуването на акции, за темата "телевизионни права", за Лудогорец и за всички най-актуални теми, които засягат Левски. Гонзо направи и нови сериозни разкрития около сагата с Димитър Димитров. 

"Всички нови играчи бяха искани от Стойчо Стоев. Дебело го подчертавам това, защото се говори, че аз правя селекцията на тима. Това не е така. Работим в екип. Всички решения ги взимаме заедно. Ако сме единодушни, че играчът е добър, няма проблем. Има ли обаче съмнения за неговите качества, крайното решение е мое", категоричен е Иванов пред ТВ7.

Гонзо коментира и предстоящата продажба на акции.

"Сега ще видим колко хора, които тези години обясняваха, че сън вън от управлението на Левски, сега могат да са част от него и който иска, може да си купи акции. Аз лично ще го направя".

За ощетените Левски и ЦСКА при разпределението на парите от телевизионните права, Иванов заяви:

"Въпросът е принципен. Не може да си свършил два пъти повече работа от други и да взимаш еднакво. Това го имаше само по времето на комунизма."

Успехите на Лудогорец се дължат на: "В момента са номер едно, защото техният собственик няма финансови проблеми".

Отговорът на Георги Иванов по повод обвиненията на Димитър Димитров-Херо, че Гонзо получава нареждания от високопоставени личности. 

"Абсолютно никой не може да ми се обажда и да ми казва какво да направя в Левски. Дори и собственикът Тодор Батков, който ми е оставил аз да движа нещата в клуба".  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки