Лоши новини за ЦСКА: Николич и Иван Стоянов под въпрос за старта

Черногорецът е със съмнения за тежка травма, може да пропусне целия сезон

Лоши новини за ЦСКА: Николич и Иван Стоянов под въпрос за старта

Новият нападател на. ЦСКА Стефан Николич се контузи на последната тренировка на тима. Черногорецът се наложи да напусне преждевременно заниманието. Днес той ще мине ядрено-магнитен резонанс, за да бъде установено до каква степен е тежка травмата в коляното.

Треньорският щаб е притеснен, че няма да може да разчита на Николич за подновяването на първенството срещу Локо (Сф). Тежките условия на базата в Панчарево взеха втора жертва в последните дни.

Преди това Еденилсон Бергонси скъса връзки на лошия и замръзнал терен. Сега Стефан Николич се хвана за коляното и не е изключено дори да пропусне мачовете до края на първенството. Представянето на черногореца в подготовка се подобряваше с всеки изминал ден. Николич не успя да се разпише в Анталия, но след завръщането в София се развихри в учебните игри.

Сега единствената алтернатива пред Стойчо Младенов е Орелиен Жоаким. Нападателят от Люксембург дълго време чака своя шанс и моментът на истината за него настъпи.

Иван Стоянов вероятно  също няма да играе в неделя срещу Локомотив (Сф). Опитният футболист има постоянни проблеми с контузии в последните няколко месеца, които не спират да го тормозят.

Сливналията изкара цялата подготовка, но от 2 седмици отново го мъчат адукторите, а това му пречи да се натоварва на пълни обороти.

От щаба на „червените" ще изчакат да видят какво е състоянието на крилото в последните две тренировки и тогава Стойчо Младенов ще реши дали да го ползва в "Надежда".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки