Хари Худини пред Novsport.com: Бербатов ще бъде в моя списък за Футболист на сезона, предайте много поздрави на Тоди

Мениджърът на Тотнъм проведе непринуден разговор със специалния пратеник на Novsport.com в Лондон

Хари Худини пред Novsport.com: Бербатов ще бъде в моя списък за Футболист на сезона, предайте много поздрави на Тоди
На супер дербито от Шампионската лига на „Стамфорд Бридж” между Челси и Манчестър Юнайтед присъстваха много известни личности от спортните среди. Една от тях беше винаги колоритният мениджър на Тотнъм Хари Реднап. След края на сблъсъка Хари Худини, както е известен специалистът, размени няколко непринудени думи със специалния пратеник на Novsport.com Кирил Евтимов.
 
„За мен този мач не е приключил. Челси са много агресивни като гости и почти винаги отбелязват гол на чужд терен. Така че предполагам, това ще стане и на „Олд Трафорд”. Въпросът е обаче, дали ще успеят да запазят мрежата си суха. Ако трябва да бъда честен, шансовете на Юнайтед са 80% срещу 20% за Челси. Не ми се вярва стара лисица като сър Алекс да опропасти такъв безценен аванс от първата среща. С оглед на нещата от другите мачове, бих се наел да прогнозирам мега финал между Барселона и Манчестър Юнайтед”, сподели вижданията си Хари.
 
Естествено стана дума и за катастрофата, която претърпя Тотнъм срещу Реал с 0:4.
 
„Какво да кажа, няма нищо за говорене след такъв разгром. Тягостното е, че за нас всичко приключи рано, рано, още преди да усетим какво става и бяхме с намален състав. Играем за победа в Лондон, за да зарадваме публиката!”, със съжаление продължи специалистът.
 
Не можеше да се отмине и въпросът за Футболист на сезона в Англия, по който Хари заяви: „Предполагам, че намекваш Бербатов, разбира се, че той ще бъде в моя списък, но Димитър още трябва да покаже и докаже головия си нюх за Юнайтед. Предстоят не малко важни двубои до края на кампанията и точно тук ще се реши кой заслужава тази престижна награда. Списъкът не е дълъг, но освен Берба и Тевес, Бейл, Насри, Чарли Адам, а и други също може да се окичат със званието. Както казах, всичко ще се реши на финалната права.”
 

В края на този дружелюбен разговор Реднап продължи небрежно: „Какво прави Тоди (Светльо Тодоров), не съм го чувал от години. От вас разбирам, че играе в България. Предайте му много поздрави от мен! Той е един изключително надарен и способен състезател, с когото ми беше безкрайно приятно да работя”, завърши именитият селекционер на „шпорите”. 


ИНТЕРВЮ НА КИРИЛ ЕВТИМОВ, СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА NOVSPORT.COM В АНГЛИЯ

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки