Кукоч сложи каруцата пред коня: Локо, поздрави шампиона!

Сънди или Бъркляча като партньор на Маркиньос в центъра е дилемата пред Стойчо Младенов за "Надежда"

Кукоч сложи каруцата пред коня: Локо, поздрави шампиона!
Левият бек на ЦСКА Тончи Кукоч няма търпение сезонът да бъде подновен. Той изразява вълнението си по познат начин - със статуси в оциалната мрежа Facebook. Вчера хърватинът се закани на Локо (София). "Армейците" гостуват на червено-черните в неделя от 15:30 часа, а Кукоч написа:

"Най-после се подновява първенството. Нямам търпение отново да печеля по българските терени. Локо, бъди готов да поздравиш шампиона на България", гласеше съобщението на бранителя.

Той записа най-много минути в десетте контроли през зимната пауза - 618, като асистира за последния гол в тях - на Тони Силва с глава срещу Верея (1:0).

Дилемата за титулярната позиция до Маркиньос в средата на халфовата линия пък все още не е разрешена. Стойчо Младенов ще избира между два варианта - Сънди или новото попълнение Бръкляча. Треньорът още не е взел категоричното решение кой от двамата да започне от първата минута срешу Локо (Сф). Това ще стане ясно след днешната тренировка, когато Младенов ще определи и групата за мача. В нея ще попаднат всичките нови попълнения - Уваренко, фор-теш, Бръкляча и Николич.

В ЦСКА няма нови проблеми с контузени играчи освен известните - Валентин Илиев (аут до април), Еденилсон (аут до края на годината) и Маркович (още месец извън терените). Така Стойчо ще може да разчита на най-доброто 8 неделя.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки