Тина Мазе: Щастлива съм след уикенда в Банско

„Просто се чувствам великолепно”

Тина Мазе: Щастлива съм след уикенда в Банско

"Просто се чувствам великолепно, щастлива съм от този уикенд в Банско". Това каза на пресконференция словенката Тина Мазе, която се класира днес втора в супургигантския слалом от състезаният аза Световната купа по ски - алпийски дисциплини, в Банско и остана начело в генералното класиране за големия кристален глобус с 1145 точки пред днешната победителка Анна Фенингер, която е втора с 1101.

"Наистина загубих много в горната част на трасето днес, но във втората се наложи да компенсирам и успях да наваксам", коментира Мазе днешното си представяне.

"Наистина съм щастлива, че успях да покажа истинските си възможности. Точно преди световното първенство не успях да завърша супергигантския слалом в Сент Мориц, а Анна е изключително бърза и е хубаво, че успях да покажа, че мога да се боря с нея. Много съм щастлива, че решиха да направят още едно състезание в Банско и днес се наслаждавахме на един прекрасен ден, състезавахме се на една прекрасна писта, която позволява да покажем нашите възможности. Много обичам да се състезавам и не бе много трудно в тези два дни, когато дойдохме тук и не правихме нищо, защото условията не позволяваха да стартираме", каза още Тина Мазе.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки