Адвокатът на Мадам Ба: От ЦСКА много говорят, но нищо не правят

„Това не е единичен случай, ЦСКА е загубил много дела, всичко трябва да се плати до 3 април, иначе клубът ще загуби 3 точки“

Адвокатът на Мадам Ба: От ЦСКА много говорят, но нищо не правят

Облаците над „Българска армия“ продължават да се сгъстяват, след като клубът бе осъден по пореден казус и не само трябва да си плати солено, но и е заплашен с отнемане на 3 точки от актива си. Случаят „Анисе“ вече се точи повече от две години, а ЦСКА трябваше да плати 50 000 евро на мениджъра Сокена Ба Бенжелун.

„Мадам Ба спечели категорично делото във ФИФА. Произнесе се и Комисията за статута на играча. Досието „Анисе“ е затворено. ЦСКА има да плати малко повече от 55 000 евро с лихвите. Проблемът на клуба е, че не иска да си обслужва задълженията“, коментира адвокатът на ишцата Дени пред „Меридиан Мач“.

„Мадам Ба прояви много голямо търпение. Тя дори сключи споразумение за разсрочване, но това не доведе до нищо. От ЦСКА много говорят, но не правят нищо. Чух добри отзиви за новия президент на клуба, който се представя като чист и коректен човек. Чух се лично с него по телефона и мога да кажа, че умее да говори, убедителен е. Той обаче също няма намерение да плаща, защото щеше да го направи. Проблемът на ЦСКА е, че обещава, без да може да изпълни ангажиментите си. Оставам с впечатление, че те се изкарват като „жертва“, но никой не ги е принуждавал да подписват договори, които сега смятат за нечестни“, добави Дени.

„Има постановление на Дисциплинарната комисия на ФИФА от 3 март. Това не е единичен случай, ЦСКА е загубил много дела. Всичко трябва да се плати до 3 април. При неизпълнение ЦСКА ще загуби 3 точки заради Анисе“, завърши адвокатът.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки