Сензациите в пресата днес: Човек на Левски бутал Менди на „Армията”

И още: Домусчмев разговаря с отбора преди сините, На „Овча купел” чакат и Курдов

Сензациите в пресата днес: Човек на Левски бутал Менди на „Армията”

Сензациите в пресата на 6 март 2015г.:

„Меридиан мач”: Човек на Левски бутал Менди на „Армията”


Френският за­щитник Джаксън Менди е предлаган на ЦСКА от човек на Левски. Мени­джърът Петър Заберски, който е ку­мец на собствени­ка на „сините" То­дор Батков, е бил свръзката при пре­говорите между двете страни. Как­то е известно, от ЦСКА се отказаха от услугите на Менди, след като първо сключиха споразумение с футболиста, че двете страни ня­мат финансови претенции една към друга. Фран­цузинът чакаше близо 60 бона от „червените", но се съгласи на спора­зумение, след като Лупи му обеща да го върне на „Ар­мията". Адвокат е посъветвал Менди, че има варианти да докаже нищож­ността на доку­мента, подписан миналата седмица.

Самият Джаксън Менди на няколко пъти намекна, че си е тръгнал от ЦСКА не заради пари, а заради тежка обида. Защит­никът е бил наре­чен съвсем умиш­лено мангал в съб­лекалнята. Французинът е опитал да говори с Томов по този въпрос, но в продължение на седмици обажданията му са оста­нали без отговор.

„Тема спорт”: Домусчмев разговаря с отбора преди сините

Благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев ще проведе спешна среща с треньора Геор­ги Дерменджиев и футболистите преди сблъсъка с Левски. Двубоят със сините е в неделя от 15:30 часа в Разград. Собственикът е недоволен от представянето на отбора в първите четири мача от про­летния дял. В тях шампионите записаха 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, като отбелязаха са­мо 2 попадения и допуснаха 3. Слабият старт е накарал До­мусчиев да вземе мерки и да проведе сериозен разговор с тима. Очаква се босът да пос­тави ултиматум за успех над Левски в неделя. Другото му изискване ще бъде шампионите да направят всичко възмож­но, за да скъсят разликата с ли­дера ЦСКА преди плейофите. В момента червените водят с 3 точки, но в събота играят с Берое, а в последния кръг от редовния сезон гостуват на Бо­тев, докато Лудогорец среща Славия.

„Меридиан мач”: На „Овча купел” чакат и Курдов


Още един бивш футболист на Левски може да подпише със Славия в след­ващите дни. Ста­ва въпрос за на­падателя Атанас Курдов, който тренира в „Овча купел" от две седмици. До мо­мента синът на легендарния Пе­тър Курдов се опитваше да си уреди трансфер в чужбина, след като договорът му с казахстанския Астана бе прекратен. Той обаче така и не успя да си наме­ри тим, в който да продължи ка­риерата си. След като стана ясно, че към момента Курдов е свобо­ден, към него интерес имаше до ри и от страна на втородивизионния Локо (Мз). Миналият през школата на Леверкузен таран обаче отказа на клуба от „Б” група. Той се още таи надежда да си намери отбор зад граница, макар че шансът това да се случи е малък.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки