Пратиха Маркиньос и Николич при Марияна

Сдружението "ЦСКА Акцио­нерите" ще продължи да про­дава програмки за домакинствата на армейците

Пратиха Маркиньос и Николич при Марияна
Футболистите на ЦСКА Маркиньос и Стефан Николич се готвеха на облекчен режим от началото на седмица. В крайна сметка бразилецът отпадна от групата за мача с Бе­рое, а участието на черного­рският нападател е под въпрос, пише "Тема спорт".

Двамата заминаха вчера за Сърбия, където посетиха популярната лечителка Мари­яна. На "Армията" се надяваха, че тя ще подобри състояние­то на Николич и той ще има възможност да бъде използван като резерва. В противен слу­чай Стойчо Младенов ще ос­тане само с един нападател за мача в лицето на Орелиен Жоаким и той няма да има алтер­натива на резервната скамей­ка.

В същото време стана ясно, че сдружението "ЦСКА Акцио­нерите" ще продължи да про­дава програмки за домакинствата на армейците. Такива ще има за мача с Берое, а за плейофите дизайнът на изда­нието ще бъде напълно подменен. В момента цената на книжката е 1 лев.

Днес се очаква доста студе­но време в София. Температу­рите при началото на мача в 17:00 часа ще са между нулата и минус два градуса, а прогно­зата е да вали сняг. Така посещаемостта на "Армията" едва ли ще надхвърли 3500 зрители. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки