Кокала мнителен: Дали Лудогорец няма да полегне на Славия?

Треньорът на Хасково нападна бившия си работодател Венци Стефанов

Кокала мнителен: Дали Лудогорец няма да полегне на Славия?
Треньорът на Хасково Емил Велев нападна бившия си клуб Славия и по специално президента на тима Венци Стефанов. Преди няколко дни президентът на „белите" отсече, че новакът в „А" група е играл чики-рики при загубата с 0:8 от Левски на „Герена“. В интервю за „Хасковска Марица" Велев  попита риторично дали Лудогорец няма да полегне на Славия в събота, за да помогне на тима от „Овча купел" в битката за спасение.

„Всичко е вярно до доказване на противното. Нека да докаже, защото ние също много добре си спомняме някои подобни срещи на Славия. Загуба от Лудогорец с 6:0 в Разград и 1:2 на "Овча купел" от Ботев (Bp), когато врачани отпадаха. Тогава никой не каза, че този мач трябва да се разследва, а сега излезе, че при 8:0 трябва да разследваме Левски - Хасково", казва Кокала.

"Съгласен съм и нямам никакъв проблем с детектора на лъжата. Нито аз, нито моите футболисти, защото те са много млади и не смятам, че биха си накърнили достойнството да дадат на някой мач. Не виждам никакъв смисъл да се дава мачът на Левски. Сега ще проследим и дали Лудогорец няма да полегне на Славия в събота. Много добре познавам Венци Стефанов. Той взема отношение по всичко. Аз даже не му се и сърдя. Въпреки че обвиненията са директно към мен и футболистите на Хасково", заяви Емил Велев.

Той допълни, че ако тимът му не вземе точки в предстоящите мачове с Черно море и Славия, новакът в „А" група няма шансове да се спаси.

„Черно море игра доста амбициозно, но вече няма шанс за първата шестица. Този формат е много неправилен. Да се делят отборите, е пълно безумие, което не знам БФС как могат да си го позволят. Въпреки всичко искам да видя резултатите в предстоящите ни две срещи. Ако не вземем точки, отборът няма шанс да се спаси. Ще бъде много трудно занапред в плейофите. Всичко отива на война", каза още Велев.
Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

Загорчич: Доволен съм от играта и момчетата, макар че не победихме

Треньорът на Славия изрази задоволството си от представянето срещу Ботев (Пловдив)

Славия без Томбак и Добрев за мача с ЦСКА 1948

И двамата имат проблеми

Официално: Славия обяви привличането одобрения след проби Николай Христов

Българинът си спечели трансфер при "белите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки