Габриела Петрова: Какъвто и медал да спечеля, винаги ще има недоволни

Сребърната медалистка от Прага отново подчерта, че следващата ѝ голяма цел е да се класира на финала в тройния скок на Световното първенство в Пекин

Габриела Петрова: Какъвто и медал да спечеля, винаги ще има недоволни
Сребърната медалистка в тройния скок от Европейското първенство в Прага Габриела Петрова смята, че в България винаги ще има хора, които да изразяват недоволство, независимо от това какви успехи постига тя.

Петрова стана европейска шампионка за девойки в тройния скок през 2013 година, а на 8 март тази година спечели сребро на европейското в Прага.

„Възходящо ми вървят резултатите, всеки спортист се стреми всяка година да подобрява личните си резултати и да се класира на по-предни позиции. Вечерта след състезанието видях къде съм допуснала грешки и видях елементите, при които съм могла да се справя по-добре, за да направя по-дълъг скок. Какъвто и медал да спечелим, винаги ще има хора, които ще са недоволни, но аз знам колко труд и лишения съм изтърпяла и аз, и треньора ми”, заяви Габриела Петрова в интервю за ТВ7.

Тя отново подчерта, че следващата ѝ голяма цел е да се класира на финала в тройния скок на Световното първенство в Пекин.

„Финал ще търся на световното, от там нататък всяко място ще бъде успех”, сподели надеждите си младата българска звезда.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки