Фен клуб "Сектор Г": Вината не е във фамилията Манджукови или в настоящите управници

"Нека оставим на мира сегашното ръководство, за да плати за лиценза, след това най-вероятно клубът ще има нови собственици",

Фен клуб "Сектор Г": Вината не е във фамилията Манджукови или в настоящите управници

От фен клуб "Сектор Г" също излязоха с декларация, в която подчертават, че ситуацията в ЦСКА сложна и призоха към осигуряване на спокойствие за настоящото ръководство, чиято цел е да плати сумата, необходима за получаването на лиценз. 

 

В своята позиция, публикувана в страницата на фен клуба във Facebook, привържениците посочват, че вината за провалената сделка не е във фамилията Манджукови или в натоящите управници. 

 

Ето какво класи декларацията на фен клуб "Сектор Г":

 

Армейци,

 

С оглед на комплицирана ситуация около любимия ни отбор, ви призоваваме да запазите спокойствие и да не вярвате на всяка публикацийка в медиите. Положението е изключително сложно, но с информация от първа ръка ви съобщаваме, че причината, за да не се осъществи сделката не е във фамилията Манджукови или настоящите управници на клуба.

 

Затова нека оставим на мира сегашното ни ръководство, за да могат да си свършат работата и да платят сумата за лиценза. След това най-вероятно клубът ще има нови собственици...

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки