Боби Михайлов за преизбирането в Изпълкома на УЕФА: Огромна лична победа за мен

Чувствах се като на мача с Мексико, без дузпите, призна президентът на БФС

Боби Михайлов за преизбирането в Изпълкома на УЕФА: Огромна лична победа за мен
"Това е огромна лична победа за мен", това каза президентът на БФС Борислав Михайлов по повод преизбирането му за член на Изпълкома на УЕФА.

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе преизбран за член на Изпълнителния комитет на УЕФА за нов 4-годишен мандат. Огромният успех за българския футбол стана факт по време на XXXIX редовен изборен Конгрес на европейската футболна асоциация във Виена, на който президентът на УЕФА Мишел Платини бе преизбран на своя пост.

"Както миналият път, така и сега беше много тежко. Такива успехи се дължат повече на лични качества и контакти. Нямах подкрепа от друга страна. Беше тежко. Не ми стигнаха четири гласа да вляза директно, а после шест души за едно място беше доста тежко. Чувствах се като на мача с Мексико, без дузпите. Това е огромна победа за мен. Платини каза, че ресорите ще се решат през юни месец, защото не се е знаело кой ще спечели. Хората в България не обичат доброто и това, което се прави. Аз съм свикнал и не ми пречи. Ще продължа да изисквам най-добро внимание към нашите клубове, най-малкото уважение, международни съдии, делегати, всички проекти, които УЕФА дава възможност за инфраструктура. Това, което правим и сега. В момента ние сме единствената балканска държава и за мен това е много голям успех, който е личен", каза Михайлов. /БГНЕС 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки