Суперагентът на Кристиано стана мениджър на Ники Михайлов

Жорже Мендеш представлява още Серхио Агуеро, Хамес Родригес, Радамел Фалкао и Жозе Моуриньо

Суперагентът на Кристиано стана мениджър на Ники Михайлов

Суперагентът Жорже Мендеш, който обгрижва интересите на носителя на “Златната топка” Кристиано Роналдо, влезе в мениджърския отбор на българския национал Николай Михайлов.

“Работя с Лъчо Танев, а отделно осъществих и контакт с най-големия мениджър в света - Жорже Мендеш. Той прояви интерес да се грижи за моите дела заедно с Лъчо, който пък е човекът, помогнал ми най-много за кариерата ми досега. Много съм признателен на Лъчо Танев, специални благодарности на него и целия му екип. В бъдеще заедно ще търсим най-доброто”, призна Ники Михайлов пред “24 часа”.

49-годишният португалец Жорже Мендеш е най-голямата акула на мениджърския пазар във футбола. Той и агенцията му “Гестифуд” определят правилата на играта на най-високо ниво. Освен Кристиано Роналдо Мендеш се грижи за интересите на играчи като Серхио Агуеро, Хамес Родригес, Радамел Фалкао. И на най-специалния треньор - Жозе Моуриньо. Сред клиентите му вече е и Ники Михайлов.

“Това не означава, че ще търси трансфер на всяка цена след края на първенството в турската Суперлига. С “Мерсин” имам договор за още една година. От финансова гледна точка съм много доволен. Отборът расте, има много добри футболисти. Никой не е очаквал, че в този период ще бъдем седми-осми и дори с шансове да влезем в Европа. Никой не го е мислел, защото ни е рано. Очакваха да се борим да не изпаднем. Аз съм окей. Подредил съм си и всичко извън футбола, за да имам баланс и спокойствие. Имам си къща, концентрирам се върху специалния хранителен режим, изготвен от лекаря на “Байерн” (Мюнхен) Мюлер-Волфарт, и съм изцяло отдаден на футбола”, сподели Михайлов.

Той обяви, че е спокоен за евентуалното си оставане в “Мерсин”, защото от лятото отпада ограничението за чужденци в Турция. В момента могат да играят по петима легионери. В “Мерсин” са 8, шестима от които - национали. А това налага ротация.

“Тук съм доказал, че заслужавам да съм вратар №1. Знаят го всички - от треньора през феновете, президента до масажиста. А лятото вече ще се решава. Бърза работа няма. Но ако се отвори врата за сериозна крачка в развитието, всичко ще се изпипа до последния детайл, за да няма нова грешка, както с “Верона”, завърши Ники Михайлов.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки