Лицензът на Локо (Пд) зависи от Левски и ЦСКА

Това зяви председателят на Сдружение „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев

Лицензът на Локо (Пд) зависи от Левски и ЦСКА

Председателят на Сдружение Бъдеще за Локомотив Диан Колев заяви, че е информиран за бойкота. Той не бе вчера на "Лаута". Колев за пореден път помоли феновете на черно-белите да се активизират, защото без тяхна помощ клубът няма как да бъде спасен, пише "Тема спорт".

"Много неприятно съм изненадан от действията на футболистите. По-неприятно ми е обаче от пасивността на голяма част от феновете и на футболната общественост. Нека се разбере: Локомотив не е мой, а на Пловдив и на феновете. Ние всички заедно сме тези, които трябва да го спасим. Всеки, който може да даде по нещо - да го стори. Ставащото в Левски и ЦСКА е красноречиво, че пари в страната няма и едва ли някъде има благодетел, който сам ще се навие да издържа футболен клуб. Не съм съвсем съгласен и с играчите, тъй като преди две седмици те все пак взеха пари."

"При нас забавянето не е толкова драстично или поне от наша гледна точка. Става въпрос за неизплатени две заплати. От друга страна, аз съм доволен от това, което се случва, колкото и странно да звучи. Ние дадохме поредица от сигнали до футболната общественост, в които многократно заявихме, че имаме нужда от подкрепа. Или всички заедно ще вървим, но ние трима, четирима или петима - не сме в състояние да спасим Локомотив. Или всеки ще даде от себе си каквото може, или ни чака нелицеприятна съдба. И ние като ръководство бяхме лъгани много за помощ. Но такава досега получихме от малко места", каза адвокатът.

"Вижте колко пари дължат на Локомотив ЦСКА и Левски. С тях спокойно можехме да изкараме сезона, но те не плащат. Надявам се да получим лиценз. Получава се нещо като Параграф 22 - нашият лиценз зависи от техните плащания, а техните лицензи зависят от издължаването им към нас", допълни той. Както е известно, от "Армията" дължат на Локо 199 хиляди лева по трансфера на Пламен Крачунов. Тези пари ще влязат по сметката на НАП, защото черно-белите имат задължения към държавата. Левски пък дължи 120 бона за привличането на защитника Аймен Белаид.

"Не губим надежда, че нещата ще се оправят. Работим денонощно за спасението на Локомотив", завърши Колев.

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки