Томов за Инджов и Манджукови: Ще вземем лиценз и ще платим заплатите в петък, тези хора няма да видят ЦСКА (ВИДЕО)

„Идеята да станат мажоритарни собственици бе тяхна, но аз се връщам в ЦСКА, защото се гаврят с клуба”

Томов за Инджов и Манджукови: Ще вземем лиценз и ще платим заплатите в петък, тези хора няма да видят ЦСКА (ВИДЕО)

„Първо ЦСКА ще получи лиценз. Второ – заплатите на футболистите ще бъдат платени в петък и трето – тези хора няма да видят ЦСКА. Ще е трудно да направим всичко едновременно, но със сигурност ще направим последното."

Това заяви главният „червен” акционер Александър Томов по повод факта, че Юлиян Инджов и семейство Манджукови оповестиха публично оттеглянето си от клуба, съобщи репортер на Novsport.com.

„Бях убеден, че споразумението между нас е нещо истинско и реално. То дори бе вследствие на тяхна инициатива. Идеята да станат мажоритарни собственици бе тяхна, но подкрепена от мен и главната причина затова бе, че след 18 месеца аз искам да имам партньор, защото сумите, инвестирани през 2014 г. в ЦСКА, бяха значителни. Аз повярвах на тези хора, че сделката е сериозна, съзнателна и мотивирана. Искам да ви информирам, че юристите на г-н Инджов ни дадоха два договора по време на мача с Берое. Ние разписахме тези договори, доброволно, без нито една стотинка, аз се съгласих да прехвърля всички мои разходи срещу финансиране за 3 млн. евро, което бе достатъчни до края на сезона, както и за получаването на лиценза. Имаме стотици свидетели, че са правени многократни счетоводни одити. Аз съм участвал в някои, а Александър Тодотор дори в много повече. Забележете, че този отказ бе направен в ден, в който трябваше да се платят заплати и дългове към лиценза.”

 

„Да се каже, че аз ще взема акции и ще ги подаря на някой си, е същият акт на безотговорност. Не може да направиш пресконференция миналия петък, да донесеш договор, после да дадеш интервю и да кажеш „аз ще помисля”, а после да кажеш „Томов нещо маже”. Вие съдете какво е това. ЦСКА не може да бъде оставане в ръцете на подобни лица. Ще направим всичко това да не се случи. Ако се обадят още един път, ще публикувам всички договори. Връщам се не защото ми е леко, а защото знаем, че ще подарят ЦСКА. Сега вече няма да простя гаврата със Стойчо Младенов. Мълчал съм, защото съм мислил, че тези хора са сериозни. Джиросах акциите без една стотинка, срещу ангажимента да се покрият разходите.”, добави той.

 

„Кой зад кого стои няма да коментирам, няма да изпадам в конспирации. Щом правят пресконференция значи имат всички факти, всички цифри. Те са получавали в месец и половина тонове информация. Те са били убедени в това, че те влизат, въпроса е кой ги е спрял. Защо в последния момент се изтеглят? Как се намират четвърт милион за един ден? Казваме на феновете елате тук защото се прави гавра с нашия отбор. Самопоканих се на тази пресконференция (с Инджов и Манджуков). Тя трябваше да е на националния стадион „Васил Левски”. 

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки