Юношите на Левски, помогнали на жената, нападната от крадец, получиха покана за България - Италия

"Поздравления момчета, Вие сте доказателството, че спортът възпитава младите хора на отговорност и уважение", гласи приветствието на БФС

Юношите на Левски, помогнали на жената, нападната от крадец, получиха покана за България - Италия

Спортният министър Красен Кралев и президентът на БФС Борислав Михайлов са отправили официална покана към двамата юноши на Левски, които помогнаха на възрастна жена нападната от крадец, да присъстват на евроквалификацията между България и Италия в събота на Националния стадион „Васил Левски”, съобщават от "синия" клуб.

 

От спортното министерство и БФС са подготвили и специално приветсвие за Иво и Никола: „Уважаеми привърженици на българския национален отбор, в ложите на стадион „Васил Левски“ са две млади надежди на нашия футбол. Съвсем наскоро възпитаниците на школата на Левски Иво Сапунов и Никола Димитров помогнаха на възрастна жена, чиято чанта беше открадната. Иво и Никола обаче реагираха на момента и заловиха престъпника. Поздравления момчета, Вие сте доказателството, че спортът възпитава младите хора на отговорност и уважение. Скъпи фенове, нека посрещнем Иво и Никола с аплодисменти”.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки