Ники Михайлов: Излизаме без страх, каквото стане (ВИДЕО+СНИМКИ)

Буфон ми е кумир от малък, каза още националният страж

Ники Михайлов: Излизаме без страх, каквото стане (ВИДЕО+СНИМКИ)
Вратарят на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов каза, че „трикольорите” ще излязат без страх срещу Италия в събота. България посреща тима „адзурите” от 21:45 на националния стадион „Васил Левски” в официалния дебют на Ивайло Петев.

„Уважение имаме към всеки един съперник. Работехме технически цяла седмица по силните и слабите страни на Италия. Ще се борим, излизам без страх, каквото стане. Ще дадем най-доброто от себе си”, каза Ники Михайлов.



„Никога не съм обичал да сравнявам селекционерите, с които съм работил. Уважавам ги всички. Дано изпълним указанията. Утре ще се види. Има настроение в отбора. Имаме много нови момчета. Има доста, които не играят по клубовете си. Да се надяваме да измъкнем нещо”.



„Буфон винаги е бил най-добрият вратар и винаги ще бъде. От много малък ми е кумир. Стоичков като малък ми донесе едни негови ръкавици, още стоят в рамка. Няколко пъти вече играх с него. Винаги ще ги помня. Има много други добри вратари, но за мен Буфон остава легенда и винаги ще бъде такъв”, добави стражът на Мерсин.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки