Тони Силва върви с бързи крачки към резервната скамейка на ЦСКА

Слабите изяви на португалеца и вратаря Дивиш вероятно ще ги оставят извън състава за гостуването на Лудогорец

Тони Силва върви с бързи крачки към резервната скамейка на ЦСКА
Тони Силва е все по-близо до резервната скамейка на ЦСКА. Крилото направи по­редния си слаб мач в контролата с македонския Хоризонт в събота, завършила 2:2. Пор­тугалецът е в отчайваща форма от началото на годи­ната. Той се скара със Стойчо Младенов още по време на ла­гера в Турция, а представяне­то му във всички зимни проверки бе под всякаква кри­тика. Такава бе играта му и в официалните мачове от на­чалото на пролетта. Силва се появи като резерва срещу Хоризонт и за пореден път разочарова с апатичното си представяне, пише „Тема спорт”.

Много е вероятно той да остане резерва за гостуване­то на Лудогорец в събота. Новият треньорски щаб на ЦСКА ще избира за двете по­зиции на крилата между Милисавлевич, Иван Стоянов и Луис Соарес-Платини. Много е вероятно първите двама да започнат като титуляри в Разград.

На вратата със сигурност ще бъде Уваренко, след като Якуб Дивиш допусна сериозен гаф в контролата с Хоризонт. Чехът напуска ЦСКА след края на сезона и може да се окаже, че мачът му срещу Ботев в Коматево е последен за него с екипа на 31-кратните шампиони. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки