Димитър Пенев: На ЦСКА трябват по-точни хора

Галин Иванов е наше момче, малко ли са ни чужденците, пита треньор №1 на 20-и век

Димитър Пенев: На ЦСКА трябват по-точни хора
Димитър Пенев посочи култово решение на кризата в ЦСКА. Футболен треньор №1 на България за 20-и век смята, че в Борисовата градина трябва да има „по-точни” управници, които да не викат само „Нямаме, нямаме”.

„На ЦСКА трябват по-точни (хора), които да ръководят този клуб. Трябва да си спомним в миналото колко са били точни хората към всички в клуба, не само към играчите. Трябва да има обединение. Когато се обединяваме, ще бъдем по-добре. Не само от ръководството да казват „Нямаме, нямаме”. Не виждам промени долу в школите, трябва да се започне от там. Не говоря да се сменяват там треньорите”, обясни Пената пред „Канал 3”.

Опитният специалист одобрява назначението на Галин Иванов за треньор на „армейците”.

„Все пак е добре (назначението на Галин Иванов), наше момче е. Малко ли са ни чужденците и треньори, и футболисти? Ще стане неусетно хиляди пак да дължим на чужденци. Галин има добър опит, но младостта в треньорството ще му повлияе много. Дано да се намери и някой по-опитен до края на сезона”, коментира Димитър Пенев.

Пенев е провел и кратък разговор с Христо Стоичков за случващото се в ЦСКА.

„Питах го „Как е при ЦСКА” и той ми каза „Утре ще видим как е”. Утре след 10 часа ще сме в музея на ЦСКА, той ще изложи „Златната обувка” и „Златната топка”, това е уникум”, сподели Пенев.    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки