Сектор "Г" посочи хората, на които да бъдат прехвърлени акциите на ЦСКА

„След като получим акциите нашата цел е в максимално кратки срокове да бъде наета фирма, която да извърши финансов одит”

Сектор "Г" посочи хората, на които да бъдат прехвърлени акциите на ЦСКА

„С настоящата позиция желаем да внесем допълнителна яснота около решението ни да поискаме акциите на ЦСКА”, пишат феновете на „армейците” от Сектор „Г” в отворено писмо до медиите, което Novsport.com публикува без редакторска намеса:

"Ще обявим имената на двама души, на които предлагаме да бъдат прехвърлени акциите - първо тези на господата Манджуков и Инджов, а след това и тези на г-н Томов. Това са Милко Георгиев и Борислав Лазаров. И двамата от години се занимават с частен бизнес и са утвърдени имена в тази сфера, а първият стои и зад проекта ЦСКА ТВ. Спрели сме се на тях поради тази причина, а и самият г-н Томов настояваше това да бъдат хора с финансови възможности.

Държим дебело да подчертаем, че нито ние, нито споменатите две лица имаме намерение да задържаме акциите за продължителен период от време, нито пък искаме да се нагърбваме с издръжката и управлението на клуба. За тази цел са необходими хора с големи финансови ресурси, които да привлекат експерти и професионалисти на работа в ЦСКА, а ние не претендираме да сме такива. След като получим акциите нашата цел е в максимално кратки срокове да бъде наета фирма, която да извърши финансов одит. Той ще покаже истината за финансовото състояние на клуба и ще изясни веднъж завинаги кой е крив и кой е прав сред множеството спекулиращи по въпроса. Одитът ще бъде извършен под наш контрол, а след приключването му, когато имаме пълната картина на положението в ЦСКА, всички резултати ще бъдат обявени публично. Следващата стъпка ще бъде да поканим на разговори хора с възможности и желание да издържат ЦСКА. Ще връчим акциите си на тези от тях, които покажат, че могат да се справят с тежкото наследство и имат дългосрочни намерения за развитието на клуба.

По повод присъствието на лицето Калоян Стоянов - Цимбика на срещата с Александър Томов в събота, искаме да заявим следното: Въпросното лице няма нищо общо със Сектор "Г", още по-малко пък има нещо общо с желанието ни да вземем акциите. Появата му е абсолютна самоинициатива.

От Фен клуб "Сектор Г""

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки