Каре от Берое аут за Локо (София)

Този мач трябва да ни вдигне нагоре, каза Ваня Джаферович

Каре от Берое аут за Локо (София)

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев има да решава сериозни кадрови проблеми преди домакинството на Локомотив София в неделя. Мачът е от 20:00 часа.

 

Освен наказаните за червените си картони срещу ЦСКА защитници Владимир Зафиров и Веселин Пенев още двама техни съотборници - халфовете Димо Бакалов и Крие Гади, едва ли ще излязат срещу железничарите. И двамата имат травми, заради които пропуснаха вчерашната тренировка на тима. Крие Гади не бе в групата и при визитата на своите на "Армията" - 0:0. Той има разтежение. Бакалов, който претърпя операция от херния, вече тренира наравно със съотборниците си, но още няма записана нито една минута през пролетта.

 

В същото време маркетинговият директор на Берое Ваня Джаферович, който като футболист направи кариера и при заралии, и при червено-черните, изтъкна като предимство на момчетата на Петър Хубчев по-голямата класа.

 

"Неделната среща ще противопостави два потенциални кандидата за европейските клубни турнири. Убеден съм, че след равенството с ЦСКА като гост ще запишем успех над Локомотив, който ще ни вдигне нагоре. Предимството ни над съперника е фактът, че играем пред собствена публика. Притежаваме и по-голяма класа от него", каза хърватинът, цитиран от вестник "Тема спорт".

 

"Отборът на Димитър Васев знае, че изпитваме трудности, когато трябва ние да водим играта. Те ще се затворят и ще ни чакат на контраатаки. Така беше и преди седмици в срещата, белязала завършека на редовния шампионат, когато направихме 0:0 в Стара Загора. Който направи първата грешка, той ще загуби. Надявам се това да не сме ние. С Локомотив трябва да внимаваме, защото притежават хитрост. Сред тях се отличава Гъргоров. Още в предишния ни мач с малко тренировки бе най-добрият за отбора си", категоричен е маркетинговият шеф на зелените. Джаферович е на мнение, че старозагорци ще се справят в защита и без две от основните си единицитам - Владимир Зафиров и Веселин Пенев.

 

"Разполагаме с достатъчно равностойни състезатели за заместници на въпросните играчи. Новопоявилите се ще искат да докажат, че имат място в тима. Затова вярвам, че ще се представят на ниво", завърши бившият бранител на Берое и Локо София. 

Вратарят на Локомотив (София) ще пренощува в разградската болница (ВИДЕО)

Александър Любенов бе изнесен на носилка от терена по време на мача с Лудогорец

Дончич: Тренирахме едно, а на мача се получи обратното

Треньорът на Локо (София) се оправда с многото кадрови проблеми

Първо в NS: Балъков фаворит за Локо София

Треньорската рокада все по-вероятна в "Надежда"

Локо София взе бивш таран на Сент Етиен

Маи идва в "Надежда" като свободен агент

Дончич се закани на Левски след отпадането за Купата

Треньорът на Локо (София) се надява тимът му да изненада "сините"

Спартак (Варна) шокира Локо (София) след дузпи и е първият 1/4-финалист за Купата (ВИДЕО)

Варненци бяха убедителни при наказателните удари

Черно море ще гони върха в „Надежда“

„Моряците“ гостуват на Локо Сф

Дончич: Щеше да е идеално да вземем точка от Лудогорец

Треньорът на Локо София призна класата на противника

Дончич след дебюта: Вече изглеждаме като отбор

„Това е двоен успех за нас“, каза новият треньор на Локо Сф

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки