Фенклубът на Марек: Всички на стадиона срещу Славия

При победа Марек ще увеличи шансовете си за оставане в елита, докато загуба ще направи спасението мисия невъзможна

Фенклубът на Марек: Всички на стадиона срещу Славия

От фенклуба на Марек призоваха всички, които обичат отбора, да дойдат на стадион "Бончук" за мача със Славия. Двубоят с белите се явява един от най-важните за момчетата на Тенчо Тенев и фено-вете обещаха голяма подкрепа за тима. При победа Марек ще увеличи шансовете си за оставане в елита, докато загуба ще направи спасението мисия невъзможна.

 

"Сега Марек има нужда от подкрепа, а тя се изразява на стадиона. Нека всички, които обичат клуба, да отидат на мача, а не да си стоят вкъщи и да го гледат по телевизията. В настоящия момент на Марек му трябва възможно най-голяма помощ от трибуните, за да запази шансовете си за оставане в А група, и ние трябва да бъдем 12-ият играч на отбора", приканиха всички дуп-ничани от фенклуба на Марек.

 
 
На облекчен режим вчера тренираха полузащитникът Георг Василев и нападателят Еньо Кръстовчев. Халфът получи контузия в глезена по време на контролата срещу Берое и бе заменен принудително, но по всяка вероятност ще бъде на линия за съботния мач. Дуп-ничанинът пък лекува травма от няколко седмици, но вече е по-добре и от треньорския щаб се надяват да могат да го използват срещу Славия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки