Левски се разбра с Локо (Пловдив), Бру и Наумовски

На "Герена" кипи усилена работа за лиценза

Левски се разбра с Локо (Пловдив), Бру и Наумовски

Лески постигна днес договорка за задълженията, които има към Локомотив (Пловдив) и бившите си футболисти Кевин Бру и Кристиян Наумовски, съобщава "Гонг".


Днес на "Герена" е бил адвокатът, който представлява двамата футболисти и пловдивския клуб – Радостин Василев. До края на деня Левски трябва да плати голяма част от задължението си към Локомотив (Пловдив) от трансфера на Аймен Белаид, както и част от дълга към Бру и Наумовски.

По този начин „сините“ ще получат бележки, които да представят пред лицензионната комисия. Договорката обаче е, до 20 април Левски да изчисти всички дългове към Локомотив, Бру и Наумовски.

Това са част от договорките, които „сините“ ще се опитат да направят до края на деня, за да спасят европейския си лиценз. По наредба клубът е длъжен да изчисти всички задължения с давност 31 декември 2014 до днес, за да може получи лиценз за европейските турнири. Ако не успеят да го направят, следващия срок е 30 април, но по този начин се спасява само лиценза за А група, а европейският се губи.  

Ръководството на Левски прави последни усилия, за да покрие изискванията за лиценз в Европа. „Сините“ разчитат сериозно и на даренията, които феновете на клуба продължават да дават и днес. В последните дни запалянковците на Левски са изключително активни и няма да е чудно, ако общата бройка на дарителите стигне до 1000 души.

Междувременно на стадиона е Иво Тонев, който заедно с Константин Баждеков води кореспонденция с част от хората и институциите, на които Левски дължи пари.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки