Локо Пловдив получи 96 000 лева от Левски за Белаид, докато с ЦСКА няма контакт за Крачунов

С Левски имаме договорка чрез адвоката г-н Василев, че трябва да са превели над 80% от задължението си. ЦСКА обаче не ни потърсиха изобщо, каза Диан Колев

Локо Пловдив получи 96 000 лева от Левски за Белаид, докато с ЦСКА няма контакт за Крачунов
Председателят на сдружение „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев коментира деня, в който клубовете трябваше да внесат необходимите документи по финансовите критерии за получаването на лиценз.
 
„Входирахме всичко, оттам нататък всичко е в ръцете на Лицензионната комисия”, каза Колев пред Канал 3.
 
Той съобщи, че с Левски са постигнали споразумение по задължението на „сините” за трансфера на Аймен Белаид, докато с ЦСКА не са имали никакъв контакт относно сделката по преминаването на Пламен Крачунов на „Армията”.  
 
„При нас ситуацията е малко по-деликатна, малко по-различна по-точно. Абсолютно всички задължения към наши бивши работници са натрупани от предходното ръководство и именно с трансферите на Крачунов и Белаид се покриват точно тези задължения. С Левски имаме договорка чрез адвоката г-н Василев, че трябва да са превели над 80% от задължението си. ЦСКА обаче не ни потърсиха изобщо. Ние нямаме до ден-днешен информация, че са платили необходимата сума. Нямаме абсолютно никакви постъпления. Нямало е и опити за провеждане на някакви разговори. Те не са потърсили никакъв контакт. Ако са превели нещо днес, то може да дойде утре. Но досега няма нищо”, обясни Колев.
 

За Белаид Левски трябва да са превели 96 000 лева от общо 120 000 задължение, докато ЦСКА дължи 200 000 лв. за Крачунов.   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки