"Орлетата" крачат към "А" група

"Орлетата" от благоевградския Пирин защитиха претенциите си да бъдат сред лидерите в Б група с победата с 2:0 над Черноморец.

"Орлетата" крачат към "А" група
"Орлетата" от благоевградския Пирин защитиха претенциите си да бъдат сред лидерите в Б група с победата с 2:0 над Черноморец. Успехът им донесе нови ценни три точки в борбата за място във футболния елит на страната. Срещата от 22-ия кръг на първенството във втория футболен ешелон се игра при отлично време и на отличен терен пред около 1000 зрители на стадион "Христо Ботев". 
 
Още във втората минута домакините пропуснаха да поведат в резултата, след като Драги Коцев забави подаването си към свой съотборник, което можеше да бъде голово. Футболистите от Черноморец също пропуснаха две хубави ситуации пред вратата на благоевградчани. 
 
В 9-ата минута Деян Христов удари гредата след пас на Милен Танев, а пет минути по-късно при идентична ситуация пак Христов се озова в чудесна ситуация. Той овладя подаване на Даниел Стаматов, но стреля от 10 метра в аут. 
 
В 26 мин. Мартин Тошев се възползва от неразбирателство в защитата на Черноморец, завъртя се около бранител и вкара за 1:0. Пиринци имаха късмета да вкарат втори гол веднага след почивката и така решиха мача. Младокът Тони Тасев проби по левия фланг и атаката му завърши с подаване към далечната греда,където връхлитащият Димитър Благов посрещна топката и безкомпромисно я прати в мрежата на Черноморец за 2:0.
 

С това головите положения пред едната и другата врата не свършиха, но повечето създадоха нападателите на Пирин. В последните минути на мача черноморци пропуснаха да намалят след втори удар в гредата на вратата на пиринци.  

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки