Радостин Василев: След 2 години става ясно кои са ликвидаторите на ЦСКА - Томов, Тодоров и Стойчо

"Сашо Тодоров е подписвал всичко. Време е да се похвали с процесуално качество обвиняем!", написа бившият юрисконсулт на "червените"

Радостин Василев: След 2 години става ясно кои са ликвидаторите на ЦСКА - Томов, Тодоров и Стойчо
Бившият юрисконсулт на ЦСКА Радостин Василев отново нападна доскорошните управници на ЦСКА. Ето какво написа той в своя профил във "Фейсбук" (без редакторска намеса):

След 2 години става ясно кои са ликвидаторите на ЦСКА.Томов,Тодоров и Стойчо. Новината я казва основен акционер, който 2 години си даваше парите с идеалистична цел без да знае, че с тях се пълни джоба на неустойката и на хора свързани с Томов. Със същите пари Лупи поддържаше ЦСКА в будна кома 2 години, колкото да може да се краде.Дълговете на клуба са увеличени с 13 милиона лева за 2 години. Страшна стабилизация с ментетата на Стойчо!!!Колкото Манджуков е водил Платини,Супасепа и Бъркляча,толкова и Митко Борисов е водил Тенгариня и Нилсон.Всички се водят от едно лице.Бихме аматьорския ЛЕВСКИ 6 пъти-много важно.Те лиценз ще имат и нямат такива дългове.Ще ги има на картата 100%,а за нас не съм сигурен.Лупи повтаряше,че е спасител и група тролове и глупаци проповядваха тази глупост.Бързо бяха намерени удобни врагове в лицето на мен и Градев, защото не си мълчахме.Бяхме клеветени, обвиняеани в какво ли не.Някакви групи.Някакви източвания.Апели за помощ от държавата.Гадна комунистическа пропаганда.Повтаряше се, че сме част от Титан и работим за тях,за да бъдат настроени феновете срещу нас. В голяма степен успяха.Дано сега хората разберат истината!

Истината е казана от мен още преди 2 години.Томов и Стойчо дойдоха в ЦСКА,за да обслужат свои лични интереси и нищо повече.Намериха хора с пари и планът сработи.Томов не е обслужвал никакви задължения на клуба за 2 години и сега е страшно.От Манджуков и Инджов са взимани пари само за заплати, лиценза и тези, плащания, които водят до отнемане на точки.Тежките дела на клуба не са водени по никакъв начин.Повечето са безвъзвратно провалени от шепа некадърници, които бяха яхнали вълната на атаката срещу мен и Градев и си мислеха,че всичко дето хвърчи се яде.Тези некадърници водят на ЦСКА почти сигурен пасив от няколко милиона евро.

Сашо Тодоров е подписвал всичко. Време е да се похвали с процесуално качество обвиняем! 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки