Феновете на Локо (Сф) първи скочиха на БФС и телевизията заради програмата

Обществена тайна е чия собственост е "Диема Спорт" и как "случайно" срещата, в която нашите играчи се очаква да бъдат изморени, е срещу.. Лудогорец, пишат локомотивците

Феновете на Локо (Сф) първи скочиха на БФС и телевизията заради програмата

Феновете на Локомотив (София) от "Трибуна Локомотив София" смятат, че техните любимци, а и те самите са ощетени от програмата в "А" група в сравнение с останалите отбори. По-конкретно става въпрос за мачовете на "железничарите" в 29-ия и 30-ия кръг на първенството. На 11 май (понеделник) Локо приема Берое, а четири дни по-късно (петък) гостува на кандидат-шампиона Лудогорец. Локомотивци настояват наскоро публикуваната програма до 8-ия плейофен кръг да бъде преразгледана. 

Ето и мотивите на феновете, изложени в декларация до медиите:


Уважаемо ръководство на БФС 
Уважаеми дами и господа от канал Диема Спорт 

Обръщаме се към Вас по повод насрочването на програмата на "А" група за настоящия сезон до 8-ми кръг. Изключително неприятно изненадани останахме от решението Ви Локомотив да изиграе два ключови мача от първенството, които до голяма степен ще дадaт отговори на много въпросителни, в два делнични дни в рамките на само на една седмица. 

По-конкретно става дума за домакинството ни с Берое на 11.05 от 17:30 ч. и гостуването ни на Лудогорец след това, на 15.05 от 19:00 ч. Това, уважаеми, са дните понеделник и петък. За нас тази програма поставя Локомотив в неравностойно положение спрямо другите отбори, да не говорим и за неудобството на нас самите като фенове и не позволява на нашето спортно-техническо ръководство и футболисти да се възстановят и подготвят подходящо за двубоите. Играейки късно в понеделник (11.05) мача с Берое, съгласете се, че нашите момчета имат един ден да се възстановят след мача, вторник 12-и, сряда 13-и май да направят една тренировка и на следващия ден да пътуват за двубоя с Лудогорец. Видно е, че времето за възстановяване и подготовка е критично малко и това със сигурност ще даде отражени на терена. 

Програмата на "А група" се определя главно от Nova broadcasting group и в частност от Diema Sport, която цели отразяването на всички срещи от родния елит. Обществена тайна е, чия собственост е въпросният телевизионен канал и как "случайно" срещата, в която нашите играчи се очаква да бъдат изморени е срещу.. Лудогорец. Не виждаме причина, ако разградския състав е толкова класен да играе "по правилата", а не срещу изморени отбори. Не виждаме и нищо лошо да се съобразиш с другите, след като цяла есен 11 отбора се съобразяваха с тях, дори две срещи с Берое трябваше да се изиграят в началото на 2015 година, 3 месеца след останалите сблъсъци от турнира за Купата на България, само и само, за да бъде свеж разградският тим. През изминалата седмица на 8 април се игра срещата за Купата на България Лудогорец - Левски. Странно кой реши следващия двубой на Левски да бъде в събота, а Лудогорец отново да почива два дни повече и да изиграе своята среща в понеделник. Среща, която по някаква ирония на съдбата отново бе срещу Локомотив Сф. 

В тази връзка искаме да преразгледате решението си за програмата на Локомотив Сф и тя да бъде равностойна, каквато е и на другите отбори (никой от тях не играе в такъв промеждутък). С това се надяваме да увеличим интереса на българският фен, както и равен старт на всички в борбата за шампион и местата даващи участие за Лига Европа. 

С уважение

Трибуна Локомотив София 

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Локо (Пд) пусна билетите за ЦСКА 1948

Мачът е в неделя от 15:15 часа на "Лаута"

ЦСКА ще удари Ботев (Пд) в първия полуфинал за Купата

Вижте подробности

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

Разкриха една от причините за фурора на Черно море

Вижте подробности

Дерменджиев: След двата гола, мачът беше под наш контрол

"Винаги се играе по-спокойно в мачовете, когато водиш в класирането", заяви той

Киров: След червения картон ситуацията излезе извън контрол

„Трябва да обръщаме внимание на положителните неща.“, призова треньорът на Арда

Дончич: Нямаме психика

"Ще се борим до последно за оставане в елита", заяви треньорът на Локо София

Валентин Илиев: Нещата ще вървят към по-добро

"Показахме друго ниво", доволен бе треньорът на ЦСКА 1948

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки