Манджуков: Платили сме на Чавдар, обидени сме от отношение на Стойчо (ВИДЕО)

"Няма нищо вярно в декларацията на Младенов"

Манджуков: Платили сме на Чавдар, обидени сме от отношение на Стойчо (ВИДЕО)

Един от главните акционери на ЦСКА Ивайло Манджуков, коментира темата с изплатените вчера близо половин  милион лева по лиценза на “червените“. Манджуков отговори на декларацията на Петьо Костадинов. Той заяви, че се надява тя да е писана под емоция.


“Вчера сме платили около половин милион лева по лиценза. В това число влиза и дългът към Чавдар Етрополе, изпълнихме това за което се бяхме разбрали с г-н Димитров. Плащането е направено около 15 часа, документът е при Милко Георгиев. Не мога да разбера защо се вдига този шум, имам 5-6 опита да се свържа с г-н Димитров, той се сърди, но няма за какво  и поведението му е меко казано недостойно“.

„Още не сме влезли в клуба и започнаха атаки. Кому е нужно това? Уважавам г-н Димитров, защото е създал школа в Етрополе. Всеки, който е създал нещо за спорта, заслужава уважение”.

„Не съм посещавал съблекалнята и не съм разговарял с футболистите и треньорското ръководство“.

Манджуков не подмина и темата с декларацията на Стойчо Младенов от вчера.

“Няма нищо вярно в неговата декларация. Обидени сме от отношението му. Позицията на Стойчо Младенов не я приемам, даже това е меко казано. Във вторник ще има пресконференция, на която ще говорим. Не приемам нищо от казаното от Младенов по адрес на Петър Манджуков. Считам го за неправилно и неаргументирано поведение. Аз и баща ми уважаваме Стойчо Младенов като име и футболист”.

"Искам да напомня на всички, че фамилия Манджукови не се е появила, както Младенов декларира - в началото на януари тази година. Фамилията помага на клуба от април миналата година", каза още Ивайло Манджуков.

ЦСКА взе Ивайло Чочев през зимата на 2012 година от тима на Чавдар (Етрополе) без пари, като между “армейците“ и собственика на Чавдар- Емил Димитров беше постигната договорка, че тимът от Етрополе ще получи 50 процента от сумата при евентуален трансфер на Чочев. През лятото на 2014-а полузащитникът беше продаден на Палермо. Парите от този трансфер до голяма степен помогнаха на ЦСКА да плати необходимата сума за лиценза през лятото. На Чавдар отново нищо не бе платено, а бе постигната нова договорка между Александър Томов и Емил Димитров за разсрочено плащане на дължимата сума. 

На въпрос за това за какво са отишли тези около половин милион лева и за какво са платени, Манджуков отговори: „Питайте изпълнителният директор. Не мога да говоря наизуст, да не ви подведа".
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки