Жозе: Трябват ни 8 точки, за да станем шампиони

„Доволен съм от победата и играта, точно това очаквах”, каза Специалния

Жозе: Трябват ни 8 точки, за да станем шампиони

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо каза, че е доволен от начина, по който е играл неговия отбор при победата над Манчестър Юнайтед с 1:0. Португалският специалист добави след успеха, че на „сините” са им нужни още осем точки, за да станат шампиони във Висшата лига.

 

„Беше труден двубой, но сме играли и много по-трудни. Просто бяхме напълно подготвени за сблъсъка с Манчестър Юнайтед. Доволен съм от победата и играта. Точно това очаквах. Трябваше да сме внимателни с Фелайни и Рууни. Стратегията ни беше да бъде търпеливи, да се опитваме да не правим много грешки, да се възползваме от такива на съперника да вкараме. Това е”, каза той пред Би Би Си.

 

„Всички в отбора сме щастливи, защото през седмицата наистина се подготвихме сериозно и всичко това даде своя резултат. Изпълнихме целта си”.

 

Наставникът на Челси не пропусна да отбележи и някои от спорните положения в двубоя.

 

„Де Хея трябваше да получи червен картон, защото игра с ръка извън наказателното поле. Но като изключим това, мисля, че реферът си свърши добре работата. Какво да кажа за „гмуркането” на Ерера? Ако той беше футболист на Челси, всеки щеше да говори за това „гмуркане” цяла седмица”. 

 

„Чувствам, че сме почти шампиони, но във футбола думата „почти” е строго забранена. Тя дори не съществува. Трябват ни още осем точки, за да вдигнем купата. Чиста математика!”, добави Моуриньо. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки