Лудогорец и Стяуа в битка за вратар от Гюргево

Цената на Силвиу Лунг-младши е 1,5 милиона евро

Лудогорец и Стяуа в битка за вратар от Гюргево

Лудогорец проявява сериозен интерес към вратаря на Астра (Гюргево) и национал на Румъния Силвиу Лунг-младши, съобщава „Фанатик".

Клубът от Гюргево е в сериозна финансова криза и разпродава отбора си. Според въпросното издание първият отбор, който се интересува от вратаря, е Лудогорец. „Фанатик" допълва, че предстои нова борба между разградчани и Стяуа след мачовете за влизане в групите на Шампионската лига миналото лято. Тя ще бъде именно за талантливия страж, към когото интерес проявява и Стяуа.

Цената на Лунг е 1,5 милиона евро, а според румънското издание Астра преговаря паралелно и с двата клуба - Лудогорец и Стяуа.

Въпросният трансфер не е невъзможен, ако през лятото разградчани продадат Владислав Стоянов, към когото има сериозен интерес в последните няколко трансферни прозореца. През зимата той бе много близо до руския Краснодар, пише „Меридиан мач”.

Иначе през миналото лято Лудогорец и Стяуа отново кръстосаха шпаги за футболист.

Става въпрос за нападателя Юнес Хамза, който в крайна сметка премина в Разград. В момента обаче той е със статут на резерва в състава на Георги Дерменджиев, заради което според медиите в Румъния, „стелистите" ще се опитат да го привлекат през лятото.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки