Спасов: Играчите ми много спокойно си изиграха мача

Наставникът на Черно море обвини възпитаниците си в липса на мотивация

Спасов: Играчите ми много спокойно си изиграха мача
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов отново не бе доволен от своите възпитаници. „Моряците” завършиха наравно 1:1 в домакинството си на Славия и остава на три точки зад Левски във втората шестица.

“Kато цяло не съм доволен въобще от представянето на футболистите си, въпреки че стана интересен мач. Причината е, че не бяха агресивни, не бяха активни и позволяваха много лесно да бъдем атакувани. Славия създаде много положения, много неприятности. Като цяло стана мач с интересни положения и пред двете врати, но на мен не ми беше забавно. Не играем убедително в един мач на практика без значение”, каза Спасов.

„В началните минути имахме превес в срещата, след това се унесохме и влязохме в спокойно русло. Играчите ми много спокойно си изиграха мача. На полувремето си поговорихме да вземем мача, да зарадваме публиката, тия хора заслужават да видят голове и по-добра игра. И много е трудно в движение да се върне мотивацията, ако не си подготвен предварително”.

„Смените повлияха да станем малко по-агресивни в атака. Божилов, Дани Георгиев, Бакари – това са футболист, които искам да влязат по-бързо в познатото си състояние”.

В следващите си две срещи отборът на Черно море ще се изправи на два пъти гостува на Локомотив (Пловдив) – на 24 април за първенство, а на 28-и – в реванш за Купата на България /първата среща завърши с победа 5:1 за Черно море/.

„Досега в нито една среща от втората шестица нямаме нито един изигран мач на добро ниво. Във всеки един мач съм си мислил, че отборът е подготвен и мотивиран, но не се получава това, което ми се иска, въпреки че победихме в повечето срещи. Днес изгубихме две точки, но все пак и Славия са по-сериозен противник от тези, с които играхме досега”, добави наставникът на „моряците”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки