Гугутката: Боби Михайлов си призна, че на няколко пъти е спасил ЦСКА от „В" група. Защо продължава да ги бута?

Левски да спре да плаща на тази престъпна шайка БФС, изригна шефът на НКП

Гугутката: Боби Михайлов си призна, че на няколко пъти е спасил ЦСКА от „В" група. Защо продължава да ги бута?
Шефът на НКП на Левски Владимир Владимиров логично бе бесен от решението на БФС да не накаже за момента ЦСКА за расизъм и вдигната свастика в мача с Локо (Сф). 
 
„Червените" засега отнесоха само 2000 лв. глоба, докато на „Герена" на няколко пъти трябваше да се бъркат с по 37 500 лв.
 
„Това решение е тотално несериозно. Призовавам ръководството на Левски да вземе отношение. Както и да не плаща глобите си на тази престъпна шайка БФС. Искам да питам този Кучев ли е, Мучев ли е, както и цялата му комисия,слепи ли са", атакува гугутката пред „Меридиан Мач". 
 
„Не е нормално нас да ни наказват за всяка бомбичка. На мача с Ботев бяхме 100 човека, падна една пиратка, каквито се продават за по 10 стотинки във всеки магазин, и наказаха нас, не Ботев. Направиха го, защото сме Левски. Е, писна ни! Боби Михайлов си призна, че на няколко пъти е спасил ЦСКА от „В" група. Защо продължава да ги бута? Не ме разбирайте погрешно. Искаме еднакъв аршин. Аз не искам да наказват нито ЦСКА, нито Ботев, нито Берое, нито един отбор с голяма публика. Искам да се легализира пиротехниката, защото е нормално една голяма агитка да пали факли и т.н. Но когато наказват в момента само нас, не може да си мълчим", завърши шефът на НКП.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки