„Отбор на надеждата” подписа нов спонсорски договор с „Дънди”

„Дънди Прешъс Металс Челопеч” поднови договора си за основно спонсорство на „Отбор на надеждата” до края на 2015 година.

„Отбор на надеждата” подписа нов спонсорски договор с „Дънди”
„Дънди Прешъс Металс Челопеч” поднови договора си за основно спонсорство на „Отбор на надеждата” до края на 2015 година. Минната компания подкрепя финансово тима от 2012 г., когато беше и дебютното му участие на световно първенство по футбол за бездомни хора в Мексико Сити. В първата година от спонсорството си „Дънди” позиционира своето лого на гащетата на тима. През следващите две години обаче фирменият знак на основния спонсор беше поставено на предната страна на фланелките, където ще остане и през 2015 г. В началото на февруари „Отбор на надеждата” поднови спонсорския си договор и с „ЕКО България”. Логото на веригата бензиностанции е поставено на гърба на всички екипи. Веригата ресторанти „Виктория” също потвърди продължаването на своето партньорство с тима, а доставчик на спортна екипировка за четвърта поредна година ще бъде варненската фирма MISHO. 
 
Спонсорският договор с „Дънди” става факт броени дни преди първия селекционен турнир на „Отбор на надеждата” за избор на национални състезатели, който ще се проведе на 26 април в София. До средата на юли ще се организират общо 10 състезания между младежи в неравностойно положение от различни градове в България. На база на представянето на играчите в тях националният селекционер Младен Христов ще избере между 10 и 12 състезатели, които ще сформират разширения състав на националния отбор. Осем от тези футболисти ще заминат за Амстердам, където от 12 до 19 септември ще представят България на тринадесетото световно първенство за бездомни хора.

Идната седмица ще се проведе и пресконференция, на която ръководството на „Отбор на надеждата” ще представи посланиците си за 2015 година и ще сподели своите планове за развитие на проекта. 

 

БФС търси усилено футболисти с български корени

До момента сме открили над 20 състезатели, обясни Лъчо Димов

Венци Стефанов: Илиан Илиев ще вдигне националите

Любо първо говори, после мисли

Женският ни национален отбор с драматична загуба от Армения (ВИДЕО)

"Лъвиците" ни допуснаха поражение с 2:3 на "Александър Шаламанов" в София

БРАВО! Девойките на България до 19 г. се класираха сред елита на Европа

Момичетата ни спечелиха безапелационно промоция за Лига А

Радойска очаква мачовете с Румъния да решат първото място

„Имам балансиран отбор“, заяви селекционерът на женския ни тим

Силвия Радойска: Владеехме инициативата

„Търсихме победата през цялото време“, доволна е треньорката на женския национален отбор

Женският национален отбор по футбол започна с победа евроквалификациите

Нашите спечелиха с 1:0 визитата си на Казахстан

Тежък жребий за националите по минифутбол

"Лъвовете" на европейско през лятото

Девойките на България с нова победа

"Лъвиците" подчиниха и Малта

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки