Арсенал и Сити наблюдават таланти в Бургас

Скаути на три английски клуба потвърдиха, че ще наблюдават детски отбори от школата на Черноморец, както и от други отбори от Бургаски регион по време на Европейското първенство за юноши до 17 години

Арсенал и Сити наблюдават таланти в Бургас

Скаути на три английски клуба потвърдиха, че ще наблюдават детски отбори от школата на Черноморец, както и от други отбори от Бургаски регион по време на Европейското първенство за юноши до 17 години.

Павел Кучеров, който работи за лондонския Арсенал в Източна Европа, Милан Холуб от Манчестър Сити и Марк Андерсън от Брайтън са потвърдили пред директора на школата на Черноморец Николай Кръстев, че ще съчетаят посещението си на някои мачове от Евро 2017 за юноши с мачове на детски отбори.


Представителите на английските отбори ще посетят мачове на отборите от наборите 2000, 2001, 2002 и 2003, които няма да са свършили по това време. Павел Кучеров вече гостува на Черноморец през февруари, гледа два от отборите от Академията и проведе срещи със старши треньора на първия състав Неделчо Матушев, както и с шефа на департамента на подрастващите. Сега при "акулите" ще гостуват хора от още два клуба.

Черноморец вече изпрати едно дете на проби в Арсенал. Това е полузащитникът Станислав Дюлгеров, който е роден през 2003-а година. Други над 20 деца от академията на "акулите" пък са в различни клубове в България, което е доказателство за качеството на работата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки