Домусчиев: Лудогорец не би участвал в първенство, където ги няма ЦСКА и Левски

„Трябва да търсим решение, за да може милионите им привърженици да бъдат доволни”, каза босът на разградчани

Домусчиев: Лудогорец не би участвал в първенство, където ги няма ЦСКА и Левски

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази готовността си да се намерят начини, с които да се помогне на двата български гранда ЦСКА и Левски, за да излязат от трудните ситуации, в които се намират. Той подчерта, че Лудогорец не би участвал в първенство, където ги няма „сини” и „червени”.

 

Той сподели, че е имал срещи с политици, за да се търси начин за подкрепа на тези отбори. Домусчиев е председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и член на изпълкома на БФС.

 

"Лудогорец в никакъв случай не би участвал в едно първенство, където ги няма ЦСКА, Левски и водещите клубове и не би се чувствал комфортно. Трябва да се търси решение на проблемите, за съжаление най-големият проблем е лошият мениджмънт в клубовете”, каза той в ефира на радио К2.

 

"Но каквото било било, оттук нататък трябва да търсим решение какво трябва да се направи, за да може милионите им привърженици да бъдат доволни. Имал съм разговори и с политици, за да се търси форма, под която тези клубове да бъдат подкрепени, да се търси решение за това да няма фалити и да има едно нормално първенство", добави Домусчиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки