Стоев: Аз определих Цонев да изпълни дузпата, не знам какво е казал Гикевич

"Някои футболисти днес подадоха позитивни сигнали, че има бъдеще за тях в Левски", заяви треньорът на "сините"

Стоев: Аз определих Цонев да изпълни дузпата, не знам какво е казал Гикевич

Девет промени четирима юноши, нормално и на този терен да не се получи футбол на висота. Това което се мъчим да прави като стил с много подавания, нямаше как да стане на този терен, който ни затрудни. Имаше брак, по принцип не мога да отговоря еднозначно, но общо взето съм доволен от младите момчета. Това заяви треньорът на Левски Стоев Стоев след победата с 3:1 на "сините" над Марек.

"Някои футболисти днес подадоха позитивни сигнали, че има бъдеще за тях в Левски. Не искам да прибързвам с оценките за дадени футболисти. Ще ползвам голяма част от тях до края на първенството. Един мач не може да ми натежи в съзнанието за един футболист, всеки ден си изграждам мнението за един футболист. С времето той създава добро или лошо впечатление."

„Специално се опитах да предпазя играчите от контузии. Очаквах Марек да играе по-агресивно, знаех и какъв е теренът. Не става дума толкова освежаване. Ако играехме в София, щяха да играят всички, които са основни в групата. Мачът с Лудогорец ни се явява по-важен в този момент.”

„Голът е важен елемент във футбола. Това е крайният продукт, но ме интересува и играта на всеки футболист. Имаше играчи от които бях доволен, но и такива, които не бяха на нужната висота", поясни Стоев.

"Не знам за реакцията на  Гикевич при дузпата, ще го питам утре какво е говорил. Той като професионалист  трябва да знае, че моето решение  е меродавно. Аз взех решение Цонев да изпълни дузпата. Той има нужда от самочувствие. Нуждаеше се от този жест“

„Все пак футбол е. Всеки отбор се опитва да преодолее другия. Нормално е да се поздравя с Тенчо Тенев. Ние сме треньори. Нормално е да искахме успеха."

„Всеки от четирите отбора, които са на полуфинал за Купата, се надява да иде на финал. Сигурен съм, че ще стане добър мач и се надявам ние да сме крайните победители. Аз не обичам да определям мачовете за мач на сезона. Този мач е важен, но не бих казал, че ще реши генерално проблемите в Левски. По-важно е да се гледа глобално на нещата. Ясно е, че изпитваме затруднения, надявам се с времето нещата да се канализират в по-добър ред, да може Левски да стане този отбор, който трябва да е", заяви треньорът за предстоящия двубой с Лудогорец за Купата.

"Всячески се стремим клубът да излезе от тази ситуация. Доста пари се изплатиха по лиценза, хубавото е, че футболистите са добри професионалисти. Можеха вече да си разтрогнат договорите. Не съм почувствал по никакъв начин недоволство,  че не си взимат парите, и им благодаря за това отношение. Както футболистите не са взимали, така и аз не съм взимал.Не са се давали изборно заплати. Никой от отбора не е взимал пари", каза още треньорът на "сините".

Стоев направи и коментар за призива на Домусчиев към държавата: "Това ще е чудесно, но не виждам как държавата може да помогне на каквото и да е. Надявам се да дойде момент, когато да се помогне не само на нас, а на цялата система, която страда по някакъв начин, да има възможност да се помогне, но в тази ситуация дълбоко се съмнявам, че държавата може да помогне."
 

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Левски и ЦСКА в дерби и на трансферния пазар

Чинонсо Офор от Арда е привлякъл вниманието на двата отбора

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки