Локо (Мездра) представи трите португалски попълнения

Локомотив (Мездра) представи днес новите си попълнения, които идват от Португалия. Имената на новите – Фонсека, Мареко и Симонеш.

Локо (Мездра) представи трите португалски попълнения

Локомотив (Мездра) представи днес новите си попълнения, които идват от Португалия. Имената на новите – Фонсека, Мареко и Симонеш.

Договори за година и половина с новака в елита са подписали 21-годишните Тозе Мареко (нападател) и му Уко Симонеш, който играе като ляв защитник. С година повече в Мездра ще остане 26-годишният плеймейкър Нуно Фонсека, който пристига от Насионал (Букурещ).

„Фонсека и Мареко идват като свободни агенти, като сме платили само за Симонеш, но няма да разкривам каква сума. Лично съм ги наблюдавал и мисля, че ще ни свършат работа”, обясни решението да трансфера Георги Бачев, главен мениджър на отбора от Мездра.

Нападателят Мареко за последно е играл в холандския Цволе, където има отбелязани 18 гола, а преди това е защитавал цветовете на Алавес. Уго Симонеш пък идва от Пампильоза.


На пресконференцията стана ясно, че Локомотив (Мездра) няма да продава повече футболисти. „Петима продадени до момента са напълно достатъчни, като селекцията ще завърши с привличането на още един или двама играчи”, каза още Бачев.

Коментираният през последните дни македонец Трайче Лостовски вече е в Мездра, след като името му се спрягаше и за ЦСКА. На проби се чакат още руснак и естонец, като целта е отборът от Мездра да бъде подсилен с централен защитник.

 „На четири точки сме от зона „УЕФА”. През втория полусезон имаме осем домакинства и гостуваме на Беласица, както и на гостоприемните стадиони на Славия и Локомотив (София)”, коментира представянето на Локомотив (Мездра) Георги Бачев.

Мениджърът на Локо (Мездра) отговори и на въпрос, отправен към тримата футболисти, които бяха запитани каква е мотивацията им да дойдат в такова първенство, каквото е българското.
„Трябва да гледаме малко по-позитивно на футбола в България. Не разбирам защо трябва да се гледа странно на привличането на добри чужденци в първенството ни”, каза Георги Бачев.

 

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Арда ще спечели местното дерби с Крумовград

Вижте подробности

Георги Иванов с крути мерки срещу черното тото

Президентът на БФС инициира работна среща в Бояна

Левски обяви програмата на отбора преди домакинството на Славия

Вижте какво предстои

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Младокът Дани Полонски се превръща в ключова част за Пирин

Украинецът бързо стана част от титулярния състав и се отплаща с изключително добра игра

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

ЦСКА 1948 смачка Хебър в Пазарджик, Симба блесна с дебютен гол

Столичани надвиха убедително противника си

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки