"Докоснете се до магията на "сините феи". Напълнете залата!", зоват феновете в Русе

На 27 април, понеделник, от 18 ч. в залата в квартал "Здравец" Дунав посреща Нефтохимик в трети мач от финалната серия

"Докоснете се до магията на "сините феи". Напълнете залата!", зоват феновете в Русе

На 27 април, понеделник, от 18 ч. в залата в квартал "Здравец" "Дунав 8806" посреща "Нефтохимик 2010" в трети мач от финалната серия в първенството на Националната баскетболна лига при жените. До момента "сините феи" водят с 2:0 победи, след като изненадаха носителя на Купата на България на два пъти на негова територия в Бургас.


Феновете гласят тотална мобилизация за двубоя в понеделник. "Бъди част от нещо голямо! Бъди част от следващия успех и отпий глътка от шампионското шампанско!". Това гласят част от призивите в социалната мрежа фейсбук на русенските любители на баскетбола по този повод.

"Залата ви зове! Напълнете я отново! "Дунав 8806" направи така, че да чакаме само МАЧ, вместо цели два, до титлата! Трябва да бъдем хладнокръвни, спокойни, но и безкомпромисни срещу врага! Залата трябва да е вулкан, какъвто я видяхме и чухме за последно на 3 май 2014! В понеделник е мачът, който не трябва да пропускате! Сблъсъкът, който сте искали една година! Емоциите, които ще взривят адреналина ви!", призовават и от rusebasket.com.

Междувременно фенклуб "Дунав завинаги", съвместно с ръководството на "Дунав 8806", стартира фейсбук игра "Познай точния резултат" за третата среща от финалната плейофна серия. Победител ще е този, който познае или е най-близо до точния резултат на светлинното табло след последната сирена. Наградата е абонаментна карта за сезон 2015/2016. Всеки потребител има право на 1 прогноза. Приемат се всички коментари (прогнози), публикувани на страницата на rusebasket.com в социалната мрежа преди 17:59 ч. на 27.04 (понеделник).

В 14 ч. стартира и предварителна продажба на билети за срещата. Те ще са достъпни на касите на зала "Дунав". Местата на притежателите на сезонни карти ще бъдат пазени до 17 ч., след което също се пускат в продажба, уточни мениджърът на БК "Дунав Русе" Димитър Петров.
Берое е на победа от титлата (ВИДЕО)

След втори успех над Монтана 2003

ОБЗОР: Балкан би Черноморец с точка разлика (ВИДЕО)

Победи за Спартак Плевен, Левски и Академик в НБЛ – резултати и класиране

Баскетболистките на Рилски спортист с бронзови медали

След като разбиха Локомотив София с 90:45

ОБЗОР: Берое удари Монтана на старта в битката за титлата при жените

Рилски спортист дръпна на Локо Сф в спора за третото място

Филаделфия преодоля Маями, Хийт ще спори с Булс за място в плейофите

Ембийд се завърна за 76-ърс

НБА легенда каза "край"

Вижте кой е той

Павлин Иванов продължава битката в бъскетболните плейофи на Румъния

Вижте подробности

Мечтата на Сакраменто е жива, "кралете" биха почти без Везенков (ВИДЕО)

Кошмар очаква тима на българина

Историческо! Първи испански треньор в НБА

Жорди Фернандес ще поеме Бруклин Нетс

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки