Старокин: Още е рано да говорим дали ще остана+ВИДЕО

"Ние сме доста добър колектив, всеки се раздава на максимум", коментира халфът

Старокин: Още е рано да говорим дали ще остана+ВИДЕО
Един от пристигналите през зимата футболисти в Локомотив (София) Орлин Старокин каза, че все още не е решил дали ще остане в отбора след лятото. Столичните „железничари” победиха Ботев (Пд) с 1:0 и вече са само на пет точки зад лидера Лудогорец.

„Днес беше доста топло, доста теренът тежък, не един от най-добрите у нас. Мисля, че играхме под нивото си, но беше важно да вземем трите точки и сега чакаме да видим развитието на другия мач /Литекс – ЦСКА/. Позицията е доста добра, класирането е задоволително. Дава право на участие в Лига Европа. Нямаме цели, целта ни бе да сме в първата шестица. Показахме доста добри игри и закономерно сме втори. Надявам се до края на сезона да продължим с добрите игри, да побеждаваме и да останем на втората позиция”, каза Старокин.

„Не мога да кажа кой прави разликата. Ние сме доста добър колектив, всеки се раздава на максимум на тренировъчния процес и на терена. Сигурен съм, че който и да влезе, пак ще върви. Задружни сме и всеки помага на другия”.

Бившият футболист на Левски не пожела да отговори дали ще остане в „Надежда” и след лятото.

„Сега не мога да ви дам точен отговор. Не мога на 100% да кажа, никой не е водил разговори с мен. Нека да не прескачаме нещата. Мисля, че имаме 5 мача до края. Нека да ги изиграем, да видим дали ще сме в Лига Европа. Рано е да говорим”, добави Старокин.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки