Опашка за билети на "Герена"

Пълен стадион за реванша с Лудогорец в сряда, вече са продадени около 8 000 билета

Опашка за билети на "Герена"
Истински ад чака шампиона на България Лудогорец при гостуването им на "Георги Аспарухов" в срещата реванш от полуфиналите в турнира за Купата на България срещу Левски. 8 000 са продадените до момента билети. Пропуските са на изчерпване, като вчера в кафето на Националния клуб на привържениците на ул. "Тодор Александров" не е имало абсолютно никакви пропуски.

"Няма билети. Казаха ми, че има допечатване на пропуски и да минем утре (б.а. - днес). За Сектор "Б" почти свършили билетите, има малко за "В", заяви фен на Левски пред TV7.

От "Герена" пък съобщиха, че при постоянна опашкa пред клубния магазин на "Тодорини кукли" № 47 продължава продажбата на билетите за реванша в полуфиналите за Купата на България с Лудогорец. Пропуски все още има и ще продължат да се продават днес до 18:00 часа в магазина на "Герена", както и утре между 10:00 и 18:00 часа, а в сряда ще бъдат пуснати и на касите на стадиона. Билетите за сектор "Б" струват по 7 лева, а тези за сектор "В" са на цена 14 лева.

На "Георги Аспарухов" тече ремонт и стадионът може да приеме запалянковци на "сините" само в два сектора - "Б" и "В", като общата бройка на седящите места е 12 500. От Левски заявиха, че нямат никакво намерение да пращат привържениците си в гостуващия Сектор "Г", въпреки че се очакват една шепа фенове от Разград, които да викат за Лудогорец.

Националният клуб на привържениците на Левски вече събра близо 2000 лева за хореография за мача с Лудогорец. Ултрасите стягат голямо зрелище в сектор "Б", като гарантират грандиозно пиротехническо шоу.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки